Hirdetés

Google Stadia - már majdnem az összes prémium csomagot elkapkodták

|

A Google szerint nagyon sok előrendelés érkezett, így a Founder's Edition helyét egy másik kiadás fogja átvenni.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor jó pár országban már most ősszel kipróbálhatják a játékosok a Google felhőalapú játékplatformját, a Stadiát. Azt nyilván még nem tudni, mekkora sikere lesz hosszú távon a kütyünek, de az előrendelések alapján a hétfői meetingeken már bonthatják a pezsgőt az illetékesek.

Hirdetés

A vállalat egyik fejese, Jack Buser nemrég büszkén jelentette be, hogy Európában az összes Founder's Edition elkelt, és világszerte kapkodják, alig van már elérhető készlet. Ez ugyebár a Stadia prémium előrendelői változata, amit megvásárolva jó néhány extrát zsebelhetünk be, és már most novemberben bele is vethetjük magunkat a felhőalapú kalandokba.

Az Egyesült Államokban továbbra is megvásárolható ez a kiadás, viszont a Google úgy döntött, hogy eltávolítja azt az európai országok Google Store-oldalairól, és elérhetővé teszt egy teljesen új, Premiere Edition nevű változatot.

Lesz néhány kisebb különbség a két pakk között, mert a Premiere vásárlása esetén fehér kontrollert kapunk sötétkék helyett, nem foglalhatjuk le előre a felhasználói nevünket, és Buddy Pass sincs, amivel három havi Stadia Pro előfizetést ajándékozhatnánk egyik pajtásunknak. Viszont ugyanúgy jár mellé a Chromecast Ultra, a három hónapos Stadia Pro, és az ára szintén 129 euró lesz, mint a prémium pakknak.

Elméletileg más régiókban is elérhető lesz a Premiere, ha elfogyott az összes Founder's Edition. Ti adtok majd egy esélyt a Stadiának, ha nálunk is elérhetővé válik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)