Hirdetés

Ebbe bukhat bele igazából a Google Stadia

|

Az egy dolog, hogy a szolgáltatás nem működik kifogástalanul, de a Google nem tesz eleget a fejlesztőkért sem.

Hirdetés

Miközben az ingyenesen is használható Nvidia GeForce Now-val milliók próbálkoznak, és még annak ellenére is bőséges kínálattal üzemel, hogy több kiadó levetette játékait, a Google Stadia továbbra sincs túl jó helyzetben. A felhasználók elégedetlenek, mert úgy érzik, nem kommunikál velük eleget a Google, és a játékok sem jönnek megfelelő ütemben. 

Hirdetés

Ennek egyik oka az lehet, hogy a fejlesztőknek egyszerűen nem éri meg a platformra fejleszteni, és a Google sem próbálja őket hatásosan meggyőzni. A Business Insider több fejlesztő, kiadó beszámolója alapján azt írja, a cég túl alacsony összeget ajánl a partnereknek, miközben a Microsoft és az Epic is sokkal csábítóbb ajánlatokkal bírja rá a készítőket, hogy legyenek jelen a platformjaikon. Többen aggódnak a Stadia jövője miatt, és nem bíznak benne, hogy a Google sokáig kitart mellette.

A Stadia jelenleg 28 játékot kínál, de ezt a számot a közeljövőben 100 fölé akarják tornázni. A Baldur's Gate 3-at készítő Larian mindenesetre nagyon lelkes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)