Hirdetés

Néhány játék drágább Google Stadián, mint más platformokon

|

A most megjelent Darksiders Genesisért és a GRID-ért is többet kell fizetni.

Hirdetés

Egész problémásan startolt el a Google játékstreaming szolgáltatása, a Stadia. A szerverek nem működtek kifogástalanul, a játékok sebessége és felbontása sem ütötte meg az ígért 60 fps-t és 4K-t, és csak azok kapták a beígérthez közeli élményt, akik tényleg jó netkapcsolattal rendelkeznek.

Hirdetés

Ezeket a gondokat idővel nyilván elsimítják, és mire nálunk is elérhetővé válik, valószínűleg sokkal jobb élményt kapunk, mint az első vásárlók. Ugyanakkor arra senki nem adott még magyarázatot, hogy egyes játékok miért kerülnek többe, mint PC-s vagy konzolos változataik. A nemrégiben megjelent Darksiders Genesis például 40 dollárért vehető meg a Stadián, míg PC-n csak 30-ba kerül, a Just Dance 2020-ért 50-et kérnek 40 helyett, a Farming Simulator 19 40 dollárba fáj 35 helyett (a Pro előfizetőknek egyébként ingyenes decemberben), a GRID pedig 60-ért kapható, de a PC-s alapára ennél alacsonyabb, 54,99 euró.

A GRID esetében egyébként nem ez az egyetlen árképzési anomália, ugyanis az alapvetően átlagos áron, 60 euróért (ez mai árfolyamon kb. 20 ezer forint) kapható játék a magyar Xbox Store-ban 24400 Ft-ba kerül, míg a PlayStation Store-ban normál áron, 20990 Ft-ért kapható. Más kérdés, hogy dobozosan a megbízható boltokban is 17-18 ezer az ára, és most akciósan 12-14 ezerért árulják itthon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)