Hirdetés

Grand Theft Auto V - megdöbbentő, hogy mennyit szállítottak le belőle

|

Ha így folytatja a Rockstar Games slágercíme, akkor a határ a csillagos ég lesz.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V folyamatosan szerepel az eladási toplistákon, márpedig ez egy 2013-as címtől (akkor debütált PS3-on és Xbox 360-on) nagyon durva teljesítmény, ráadásul a vásárlási kedv február óta sem hagyott alább.

Hirdetés

A legújabb információk alapján sikerült alaposan ráverni az akkori teljesítményre, ugyanis a Take-Two jelentése szerint már több mint 95 millió példányt szállítottak le a boltokba világszerte a Grand Theft Auto V-ből. Innen már csak egy köpésre van a 100 milliós álomhatár, ami - ha az eddigi statisztikákat vesszük figyelembe - pár hónap múlva teljesülhet is.

A vállalat elnöke, Strauss Zelnick elmondása szerint a GTA V hosszú élettartama a - folyamatosan frissülő - alapjáték és a GTA Online vonzerejében keresendő, amely nem csak a játékosok kis szeletének, hanem a szélesebb közönségnek is izgalmas. 

A ti gyűjteményetekben ott van Michael, Trevor és Franklin nyitott világú kalandja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)