Hirdetés

Már tényleg eladtak ennyit a GTA 5-ből?

|

A Take-Two legfrissebb pénzügyi jelentéséből megtudtuk, hogy a Rockstar Games nagysikerű akciójátéka, a Grand Theft Auto V továbbra is szárnyal.

Hirdetés

Február elején adtunk róla számot, hogy újabb mérföldkőhöz érkezett a Rockstar Games nyitott világú játszótere, a Grand Theft Auto V, ugyanis 60 millió leszállított példányról szólt az akkori pénzügyi jelentés. Hatvan. Millió. Példányról.

A Take-Two Interactive most felfedte a legújabb jelentésükben, hogy a Grand Theft Auto V-ből már 65 millió példányt szállítottak le világszerte, ami azt jelenti, hogy február óta 5 millióval gyarapodott ez az elképesztő mennyiség. Ez azt jelenti, hogy ebben a negyedévben a GTA 5-ből átlagosan 1,67 millió példány landolt a boltokban havonta.

Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy minden egyes kópia el is fogyott, de tekintve, hogy a viszonteladók folyamatosan újabb rendeléseket adnak le, feltételezhetően továbbra is jól fogy a játék, amely egy 2013-as címtől lenyűgöző teljesítmény. 

Ezek alapján nem is csoda, hogy a Grand Theft Auto V mikrotranzakciói brutális bevételt termelnek és az sem meglepő, hogy a Rockstar Games több új játékon is dolgozik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)