Hirdetés

Változás várható a Grand Theft Auto sorozat kapcsán?

|

Nem tudjuk pontosan, mire készül a Rockstar, de két új védjegy alapján tippelhetünk.

Hirdetés

A 2018-as év a Red Dead Redemption 2 éve a kiadónál. Ha a játék tavasszal jelent volna meg, talán ősszel bejelentik a GTA VI-ot, de mivel a megjelenés októberre csúszott, erre egyre kevésbé számítunk.

Hirdetés

Mindenesetre nem elképzelhetetlen, hogy valami fontos dologra kerül sor. A Rockstar anyacége, a Take-Two két logót is levédetett februárban, melyek elég egyértelműen a Grand Theft Auto sorozathoz kapcsolódnak, mi több, szerepel mellettük a GTA V Xbox One-os borítója is mintapéldányként.

Az első kevésbé izgalmas, ez egyértelműen a GTA 2-t idézi. A "G" és "T" betűk nagyok, az "a" kicsi, ahogy régen 

A második már érdekesebb, itt ugyanis szerepel az "O" is, ami a Grand Theft Auto Online-ra utalhat.

Két egyszerű logótól még alapvetően nem jönnénk lázba, viszont szeretnénk tudni, hogy miért most védették le ezeket, miért tették melléjük a GTA V borítóját, és esetleg elbúcsúzhatunk-e a régi, nagy logótól, amit kilométerekről fel lehet ismerni. A kiadó valószínűleg nem fog semmit mondani ezzel kapcsolatban, és amúgy sem érdemes nagyon izgalomba jönni, lehet, hogy csak elővigyázatosság. Szólunk, ha bármi kiderül, addig tippeljetek.

Az is lehet, hogy köze van a Grand Theft Auto V Premium Editionhöz, ami pár napja bukkant fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)