Hirdetés

Újabb mérföldkőhöz érkezett Grand Theft Auto V

|

A GTA V az egyik legsikeresebb szórakoztató ipari termék az emberiség történelmében, így nem csoda, hogy még mindig felfelé pörögnek a számai.

Hirdetés

Ugyan Rockstar fronton most az egész világ a Red Dead Redemption 2-re van rápörögve, ne felejtsük el, hogy a Grand Theft Auto V története sem ért még véget. A stúdió nagy örömmel jelentette, hogy már 100 millió példányt szállítottak le a játékból.

Hirdetés

A leszállított darabszám persze nem egyenlő az eladott számmal, de ettől függetlenül nagyon szép eredmény ez. A Rockstarnak még vannak tervei a játékkal, leginkább a Grand Theft Auto Online tartalmi bővítéseit tekintve. Sokan elkezdtek aggódni, hogy vége lesz a mókának, amikor a Red Dead Online november végén élesedik, de erről a jelenlegi állás szerint szó sincs.

Ti még játszotok a GTA V-tel vagy annak online részével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)