Hirdetés

Na, vajon melyik játék fogyott a legjobban a múlt héten világszerte?

|

Az EMEAA világszerte mért digitális és lemezes eladási toplistáját vajon mi vezetheti? Nem, nem egy új játék az. Igen, jól sejtitek.

Hirdetés

Az EMEAA 16. heti eladási statisztikáiban ismét a Grand Theft Auto V húzott előre, ami egészen lenyűgöző eredmény, tekintettel arra, hogy a játék már lassan 7 éves lesz, a versenytársak pedig szintén komoly címeket hoztak. A második helyen egyébként a Call of Duty: Modern Warfare, harmadik helyen pedig a FIFA 20 állnak.

Hirdetés

Az EMEAA a fizikai és digitális eladásokat is számolja több országból, ennek eredményeképp pedig a 16. heti toplista így néz ki:

  1. Grand Theft Auto V
  2. Call of Duty: Modern Warfare
  3. FIFA 20
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Final Fantasy VII Remake

A fizikai eladási számokat a fizikai és digitális eladások összesítéséből maszatolták össze, és  egészen pontosan Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Nagy-Britannia, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Spanyolország, Svédország, és Svájc szolgáltatták, míg a digitális számokat Ausztrália, Ausztria, Bahrein, Belgium, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Nagy-Britannia, Görögország, Magyarország, Izland, India, Írország, Izrael, Olaszország, Kuvait, Libanon, Luxemburg, Málta, Hollandia, Új Zéland, Norvégia, Omán, Lengyelország, Portugália, Katar, Románia, Oroszország, Szaud-Arábia, Szlovákia, Szlovénia, Dél-Afrika, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajna és az Egyesült Arab Emírségek piacait vizsgálva jött ki az eredmény, ami azért nem kis mintavétel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)