Hirdetés

Grand Theft Auto V - 75 milliónál jár

|

Megállíthatatlan a Grand Theft Auto V, amire még a tavalyi évben is hatalmas volt a kereslet.

Hirdetés

A Rockstar Games általában egész jól megél egy-egy Grand Theft Auto játékból, de a Grand Theft Auto V és különösképp a Grand Theft Auto Online évekre biztosítja számára a folytatáshoz és új játékok fejlesztéséhez szükséges alapot. A mikrotranzakciókból származó bevétel mellett a játék eladásaiból is folyik még be bőven.

A kiadó anyavállalata, a Take Two bejelentette, hogy 75 millió példányt szállítottak eddig a boltokba, ami nem azt jelenti, hogy ennyi jutott el a vásárlókhoz, de az eladott példányok száma sem lehet sokkal kevesebb. A tavalyi év során körülbelül 15 milliót vettek a viszonteladók, ebből ötmilliót az ünnepi szezonban. Szerencsére a PC-s változat is fogy, a SteamSpy adatai alapján eddig összesen 6,5 millióan vették meg Steamen, és ebbe nem számítanak bele a Rockstar Social Clubon keresztül és a dobozosan vásárolt példányok.

A Take Two két játékot jelentett be eddig az idei évre, ebből az egyik a Red Dead Redemption 2 lesz. Valószínűleg az sem megy majd rosszul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)