Hirdetés

Sok kiadó örülne, ha a megjelenéskor úgy fogynának a játékai, mint a GTA V három évvel később

|

Továbbra is hatalmas a kereslet a Grand Theft Auto V iránt, újabb mérföldkövet értek el az eladások.

Hirdetés

Ha még évekig nem adna ki új GTA-epizódot a Rockstar Games, valószínűleg akkor sem lenne gondjuk a megélhetéssel, ugyanis a Grand Theft Auto V és még inkább a Grand Theft Auto Online folyamatosan gondoskodik utánpótlásról. És nincs megállás! 

A Rockstar Games anyavállalata, a Take-Two bejelentette, hogy már 80 millió példányt szállítottak le eddig a boltokba a GTA V-ből, amely egyéb esetben nem feltétlenül jelentené azt, hogy az összes kópia el is fogyott a polcokról, de Trevorék szárnyalását látva ezt kérdés nélkül elhisszük. Februárban még "csak" 75 milliónál járt a játék, így pár hónap alatt 5 millió darab talált gazdára, amely brutális eredmény (a Take-Two igazgatója, Strauss Zelnick szerint ráadásul ennek csak 25%-a digitális eladás). Ez azt jelenti, hogy a Grand Theft Auto V lett minden idők negyedik legsikeresebb videojátéka: a harmadik a Wii Sports közel 83 millió példánnyal, a második a Minecraft 122 millióval, míg az első a Tetris 495 millió kópiával (ebbe az összes kiadás beletartozik). 

Mindazonáltal a Take-Two más címei sem szerepeltek rosszul. A Mafia III-ból már több mint 5 milliót kapkodtak el a játékosok, a Civilization VI majdnem 2 millió példánnyal dicsekedhet (miközben a franchise már 40 millió egységnél tart), míg az NBA 2K17 a vállalat legjobban fogyó sportjátéka lett a maga közel 8 milliós értékesítésével. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)