Hirdetés

Ha továbbra is ennyi pénzt hoz a Grand Theft Auto Online, pár évig még nem lesz folytatás

|

A GTA Online-hoz azért érkezhetnek folyamatosan a frissítések, mert biztos bevételi forrást jelent a Rockstar számára. Elképesztő, mennyit keres vele a kiadó még mindig.

Hirdetés

Havonta egy nagyobb, illetve időszakosan néhány kisebb csomag érkezik a GTA Online PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os változatához, melyek új járművekkel, küldetésekkel, játékmódokkal vagy funkciókkal bővítik a játékot. Tegnap jelent meg a motorozás kedvelőinek szánt Bikers DLC, de a következő hetekben még több motor és autó várható.

Ha nem termelne rengeteg pénzt, valószínűleg nem érné meg ilyen gyakran frissíteni és ilyen sokáig húzni. Szerencsére termel; Daniel Ahmad, a Niko Partners elemzője által közzétett adatok alapján az elmúlt egy évben összesen 700 millió dollár bevétel gyűlt össze a játék eladásaiból, illetve a mikrotranzakciókból. Főleg az utóbbiak játszottak szerepet, a legfrissebb, PC-s változat tavaly április óta kapható, tehát több mint egy éve a beragadt készletet értékesítik a viszonteladók. A játéknak egyébként az 576 Kbyte eladási listáján is állandó helye van.

Ezt látva kérdés, hogy ha készül is a Grand Theft Auto VI, arra mennyit kell várnunk. Állítólag zajlik a fejlesztés, de hivatalos bejelentés még nem történt. A GTA V egyjátékos DLC-iről ezen a ponton már alighanem lemondhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)