Hirdetés

Pénzügyileg is óriási siker a tavalyi év egyik legszebb játéka

|

A díjnyertes GRIS-ből több mint egymillió példányt adtak el a mai napig.

Hirdetés

Kimondottan érdemes nem csak az AAA játékok szegmensét figyelni, mert minden évben van pár indie, ami kiemelkedik a tömegből. Tavaly a GRIS kapott nagy figyelmet, aminek eddigi legnagyobb elismerése, hogy a The Game Awardson elnyerte a Games for Impact díjat. A Game Developers Choice Awardson és a Webby Awardson a látványvilágát, a Games for Change Awardson a játékmenetét díjazták, de jelölésekből is összegyűjtött jó néhányat.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat, a spanyol Nomada Studio most bejelentette, hogy több mint 1 millió példány talált eddig gazdára belőle 2018 végi megjelenése óta. Fokozatosan tették elérhetővé egyre több platformon, így míg márciusban 300 000-nél állt a számláló, mostanra szépen megugrott. Ha nem tudjátok, miről szól vagy miért jó, olvassátok el tesztünket.

Címkék: #gris #eladások
Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)