Hirdetés

Mérföldkőhöz érkezett a GTA 5, jól fogyott a Mafia 3

|

A Take-Two legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderül, hogy hány millió leszállított példánynál tart a Grand Theft Auto 5, milyen eladásokat produkált a Mafia 3 az első héten, és az is, hogy mennyi a digitális bevételük.

Hirdetés

A Take-Two elbüszkélkedett vele, hogyan teljesítettek a kiemelt címei a szeptemberrel véget ért legutóbbi pénzügyi negyedév során, és végre elmondhatják magukról, hogy nem kell teljesen a GTA franchise-ra támaszkodniuk, ugyanis rendkívül jó számokat produkált a Mafia 3 is. 

A Grand Theft Auto 5-ből már - leírni is elképesztő - 70 millió egységet szállítottak le világszerte a megjelenése óta! De nem panaszkodhat a 2K Games sem, elvégre Lincoln Clay bosszúhadjáratából csak az első héten 4,5 milliót rendeltek a viszonteladók, amellyel a Mafia 3 a Take-Two eddigi történelmének legjobb eredményét produkálta. A vállalat vezérigazgatója, Strauss Zelnick a befektetőknek elárulta, hogy a tesztek pontszámai alacsonyabbak, mint remélték, de ők és a versenytársaik is úgy gondolják, hogy anomáliák vannak az értékelési rendszerekben (a versenytársak alatt valószínűleg a Bethesda közleményére utaltak, miszerint a megjelenésig visszatartja a sajtópéldányokat).

Nem panaszkodhat az NBA 2K17 sem, hiszen már 4,5 millió kópiát kapkodtak el belőle a boltok, valamint - bár konkrét számok nélkül - az XCOM 2-vel és a BioShock: The Collectionnel is elégedett a Take-Two. A VR sem maradhatott el, ugyanis a HTC Vive és PSVR eszközökre megjelent Carnival Games VR-ból több, mint 9 millió talált gazdára a világon. 

A Take-Two vezetősége most boldog lehet, hiszen a három hónapos időszak alatt 420,2 millió dollárt sikerült termelniük, amely az előzőhöz képest 21 százalékkal jobb eredmény, míg a digitális bevétel esetében 230,8 millió dollárral számolhatnak el, amelynek 56 százalékát a mikrotranzakciók és DLC-k tették ki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)