Hirdetés

Érdemes lesz belépni a GTA Online-ba és a Red Dead Online-ba, ajándékok várnak mindenkit

|

A GTA V és a Red Dead Redemption 2 rekordokat döntöttek, a Rockstar pedig jutalmakkal fejezi ki a háláját.

Hirdetés

Nem nagyon van olyan rekord, amit a Grand Theft Auto V még megdönthet, csak a sajátjait tudja felülmúlni. Sikerült is neki, tavaly júliusban és augusztusban, napi, heti és havi szinten is többen játszottak a Grand Theft Auto Online-nal átlagosan, mint valaha, majd a The Diamond Casino Heist lökött még egyet a hétéves játék népszerűségén. A Rockstar azt is bejelentette, 2019-ben nézték a játékosok a legtöbb GTA V-ös tartalmat YouTube-on, és a 2020. január 12-ével végződő héten volt a legmagasabb a like-ok és kommentek száma. A Red Dead Online szintén a csúcson jár, amiben a Moonshiners frissítés és a PC-s változat megjelenése is segített.

Hirdetés

Mindezek örömére azok, akik január 30. és február 5. között játszanak a GTA Online-nal, 1 millió GTA$-t kapnak, és ha február 6. és február 12. között is belépnek, még 1 millió lesz a jutalmuk. A pénznek a belépést követő 72 órán belül kell megjelenni a Maze Bank számlátokon. 

A január 28. és február 3. között belépő Red Dead Online-osok egy Schofield Revolvert, egy Varmint Rifle-t, 100 Split Point Revolver Ammót, 100 High Velocity Pistol Ammót, 100 Express Repeater Ammót, 100 Slug Shotgun Ammót és 20 Explosive Rifle Ammót kapnak, valamint ha február 4. és 10. között játszanak, ingyen Bounty Hunter engedélyt, 25 Bolát és 25 Tracking Arrowt zsebelhetnek be.

Hamarosan egyébként formaautós versenyek jelennek meg a GTA Online-ban, a Red Dead Online-ban pedig új szerepek, új küldetések és egyéb tartalmak várhatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)