Hirdetés

Ha dobozosan vennéd meg a Star Wars Jedi: Survivort, ennek nem fogsz örülni

|

Sajnos muszáj haladni a korral, a Star Wars Jedi: Survivor fejlesztői sem tehetnek mást.

Hirdetés

Már csak néhány napot kell várnunk, hogy ismét Cal Kestis szerepében járhassuk be a galaxis ismert és még ismeretlen helyszíneit: április 28-án jön a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása, a Survivor, ami elődjénél tartalmasabb, változatosabb lesz - ez viszont a fájlméret növekedésével is együtt jár.

Nemrég kiderült, hogy a Respawn játéka PlayStation 5-ön 147 GB-nyi tárhelyet fog felzabálni, Xbox Series X-en 140 GB-ot kell neki felszabadítanunk, Xbox Series S-en viszont szerencsére 44 GB is elég. Előbbi két méret indokolja az EA döntését a dobozos változat kapcsán.

Hirdetés

A kiadó ugyanis ahelyett, hogy két lemezt tenne a dobozba, úgy tűnik, inkább a korongon el nem férő adatok letöltésére kéri a játékosokat. Redditen megjelent egy Új-Zélandon készült kép, amin nehezen, de látható a dobozon lévő Download Required felirat. Ez nem jelenti, hogy minden régióban kell majd letöltés az indításhoz, de vásárlás előtt mindenképp érdemes ellenőrizni, mit írtak a borítóra.

Aránylag kevés játék van, aminek dobozos kiadását is csak úgy indíthatjuk el, hogy a fájlok egy részét netről szerezzük be, de aki ettől valamiért ódzkodik, jobban teszi, ha felkészül, egyre több játék fog majd ilyet kérni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)