Hirdetés

A Halo Infinite kreatív vezetője elhagyta a 343 Industriest

|

A Microsoft mindenkit igyekszik megnyugtatni azzal, hogy Tim Longo távozása nem lesz hatással a Halo Infinite megjelenési dátumára.

Hirdetés

A Halo Infinite a következő generációs Xbox, a Project Scarlett nyitócíme lesz, tehát mind a Microsoftot, mind Master Chief rajongóit érzékenyen érinti, ha valami veszélybe sodorja a megjelenést. Márpedig ha egy játék kreatív fejese kilép a fejlesztés közben, az igen csak vissza tudja vetni a munkálatokat.

Hirdetés

Egyelőre tisztázatlan okokból, de Tim Longo, a következő Halóért felelős kreatív igazgató, elhagyta a 343 Industries fedélzetét. A munkálatok teljes egészért továbbra is Chris Lee felel, a távozó Longo helyére pedig Mary Olson kerül, aki eddig produceri feladatokat látott el. A Microsoft így kommentálta az eseményeket:

Tim Longo nemrégiben elhagyta a csapatunkat. Nagyon hálásak vagyunk a munkájáért amivel hozzájárult a játékaink, a stúdiónk és a Halo univerzum épüléséhez. (...) Ezek a változások semmilyen hatással nincsenek a Halo Infinite megjelenésére.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mennyiben befolyásolja a játék irányát, minőségét ez a személyi változás, de a Microsoft valószínűleg mindent megtesz azért, hogy a következő Xbox startja jól sikerüljön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)