Hirdetés

Hamarosan megérkezhet a fejlesztőkhöz a PlayStation 5 Pro

|

Pletykák szerint már úton vannak a fejlesztői készletek, és a megjelenés sincs nagyon-nagyon messze.

Hirdetés

2020-ban jelent meg a PlayStation 5, és sokáig olyan tempóban fogyott, hogy a gyárak nem bírták tartani az iramot - a folyamatos készlethiányhoz persze az ellátási láncok különféle problémái is hozzájárultak. Bár jóval drágább, mint akkor volt, most már legalább megtaláljuk a boltok polcain, és aki még nem váltott generációt, könnyebben megteheti, ha van rá kerete.

Ugyanakkor ha nem sürgős, érdemes lehet még várni és gyűjteni egy kicsit - nagyjából másfél év múlva  már a PlayStation 5 Pro is kapható lesz, ha igaznak bizonyulnak az egyik iparági bennfentes által megszellőztetett infók.

Hirdetés

Tom Henderson, az Insider Gaming jó kapcsolatokkal rendelkező újságírója azt írta, hogy a PS5 Pro 2024 ünnepi szezonjában, tehát valamivel karácsony előtt jelenhet meg, és a fejlesztői prototípusokkal a stúdiók már a következő hetekben elkezdhetnek dolgozni.

Cikkében arról is szót ejtett, hogy a fogyatékkal élőknek szánt Project Leonardo kontroller 2023 végén futhat be, ezt megelőzően, szeptemberben jöhet a le- és felszerelhető lemezmeghajtóval bíró, új PlayStation 5, ami a jelenlegieket válthatja egy az egyben, továbbá még idei megjelenéssel számíthatunk egy vezeték nélküli fejhallgatóra és egy headsetre, valamint a Q Lite nevű kézikonzolszerűségre. Mozgalmas év lesz, de közben reméljük, hogy a PlayStation VR2-t sem hagyják hátra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)