Hirdetés

Hamarosan megszűnik a Facebook Gaming

|

A mobilos alkalmazás egy helyre gyűjtötte a játékos tartalmakat, de az láthatóan keveseket érdekelt.

Hirdetés

A Facebook, YouTube és Twitch között folyó harcot egyelőre hatalmas előnnyel nyeri az Amazon versenylova. Egyelőre úgy tűnik, hogy nincs az a YouTube szerződés, ami kimozdítaná a Twitchet a helyéről, és még a Facebook nagyon ügyes algoritmusa sem tudja felvenni a versenyt a lila csapatnál kialakult kultúrával.

Ettől függetlenül persze a Facebook még nem adja fel a harcot. Az élő adásokat lehetővé tévő funkciók, és a főoldalon és fő alkalmazásban meglévő gaming részlegek megmaradnak, van viszont, aminek teljesen búcsút fog inteni a platform.

Hirdetés

Egészen pontosan gaming tartalmakra specializált Facebook Gaming alkalmazás húzza le a rolót október 28-án. Ez mondjuk nem is akkora meglepetés, mivel kis túlzással a legtöbb ember a leállás bejelentésekor értesült az app létezéséről. A nagyközönséget alapvetően sem érdekli különösebben a Meta játékos mozgolódása, de egy külön telefonos izé pláne nem ért el semmilyen hatást a piacon.

Mindezek kapcsán így nyilatkoztak az illetékesek:

"A hírek ellenére a mi célunk még mindig az, hogy összekössük a játékosokat, rajongókat és alkotókat, ez továbbra sem változott. A jövőben is megtaláljátok majd a játékaitokat, streamereiteket, és csapataitokat a Facebook alkalmazás Gaming részében."

Az az egy tucat ember, aki használta az appot, most minden bizonnyal nagyon szomorú lesz.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)