Hirdetés

Harminc év után távozik a Capcom egyik legendás munkatársa

|

A Street Fighter széria producere, Yoshinori Ono állítólag nézetkülönbségek miatt hagyja ott a kiadót.

Hirdetés

A verekedős játékok kedvelői számára ismerősen csenghet Yoshinori Ono neve (páran talán 小野義徳-ként ismerték meg), hiszen 1998 óta dolgozott a Street Fighter sorozaton: először a Street Fighter Alpha 3-on hangmenedzserként (jelentsen ez bármit), majd a Street Fighter IV-től producerként. Közben besegített a Devil May Cry, a Dino Crisis 2, számos Resident Evil, Onimusha, Dead Rising és Monster Hunter játék fejlesztésébe.

Hirdetés

2014 óta a Street Fighter volt számára az elsődleges, illetve vezető producerként segített a kevésbé sikeres Marvel vs. Capcom: Infinite megalkotásában. Ma arról posztolt, hogy közel 30 év után elhagyja a céget, de nagyon hálás mindenkinek, akivel együtt dolgozhatott, illetve azoknak a játékosoknak is, akik támogatták a Street Fighter sikerét. A jövőben is érdeklődve figyeli majd, az új generáció hogyan viszi tovább a márkát.

Nem mondta el, hol fog dolgozni, ahogy azt sem, pontosan miért megy el, de a VGC értesülései szerint belső konfliktus állhat a háttérben: nem értett egyet azzal, amilyen irányba kollégái vitték volna a franchise-t. Érdeklődve várjuk, milyen változást eredményez ez a Street Fighter játékok esetében, és kiket fog sikerhez segíteni Ono a továbbiakban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)