Hirdetés

Újabb leépítés volt a Harmonixnál

|

Az elmúlt években ez már a sokadik eset, hogy átszervezésekre hivatkozva bocsájt el embereket a ritmusjátékokra szakosodott fejlesztőcsapat.

Hirdetés

A Harmonix évekig dominálta a ritmusjátékok piacát a Guitar Hero és Rock Band sorozatokkal, az elmúlt években azonban erősen rájárt a rúd a csapatra: az utóbbi években több kollégától is elbúcsúztak, most pedig valószínűleg a cég történetének legnagyobb leépítésén vannak túl.

A cég egyik képviselője az alábbi közleménnyel erősítette meg a hírt a GameIndustry.biz munkatársainak:

"Ma meghoztuk egy rendkívül nehéz döntést és 17 nagyon tehetséges kollégától búcsúztunk el annak érdekében, hogy a cégünket az elkövetkező időszakban fellépő fejlesztési igényekhez tudjuk igazítani. Ezek az emberek mind szerepet játszottak abban, hogy a Harmonix eljusson oda, ahol most tart és hálásak vagyunk azért, amit hozzátettek a játékainkhoz. Már dolgozunk azon, hogy ezek a kollégák minél könnyebben megtalálják az új helyüket az iparban."

A Harmonix egyébként több projekten is dolgozik jelenleg párhuzamosan, melyek között Oculus Rift munkák is vannak (mint pl. a már megjelent Rock Band VR), így azonnal felmerül a kérdés, hogy mennyire jó stratégia ilyenkor emberektől megszabadulni. Ti mit gondoltok? Ennyire rosszul állna a Harmonix szénája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)