Hirdetés

Diablo III - a Telltale és a Mafia III veteránja csatlakozott a fejlesztéshez

|

Új dizájnerrel bővült a Blizzard állománya, aki a Diablo csapatában fogja kamatoztatni nem kevés tapasztalatát.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, a Diablo III-mal még mindig vannak tervei a Blizzardnak, ugyanis egy új dizájnert vettek fel nemrég a játékkal foglalkozó csapatba. Harrison Pink munkájára pedig elég kíváncsiak vagyunk azt tekintve, mi mindenen dolgozott a múltban.

Hirdetés

A Telltale tagjaként a The Walking Dead első két évadán és a 400 Days című DLC-n is dolgozott, illetve ő volt a Tales from the Borderlands egyik ötletgazdája is, úgyhogy azt gondoljuk, a történet és a játékmenet házasításáról tud ezt-azt. Később a Hangar13 csapatánál a Mafia III munkálataiban vett részt, a harcrendszer mellett a Stones Unturned DLC küldetései, illetve egyes területek kialakításában is segédkezett. A Blizzard csapatát senior dizájnerként erősíti majd a jövőben, mi pedig kíváncsian várjuk, milyen új tartalmak születnek majd a közreműködésével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)