Hirdetés

Hatalmas mérföldkövön van túl a Dying Light 2

|

A Techland kezdheti az ünneplést, mert a Dying Light 2 jövőbeli tartalmaira már biztosan lesznek érdeklődő zombigyilkosok.

Hirdetés

A Techland éveket ült a folytatáson, de a hosszas csiszolgatás meghozta az eredményét. A Dying Light 2 hatalmas siker lett világszerte: az emberek úgy élvezik a nyílt világú zombis kalandot, mintha ismét az első rész aranykorában lennénk.

A dobozos és digitális példányok csak úgy repülnek le a boltok polcairól: már több mint 5 millió példány fogyott a játékból. Az extra finomság ebben a számban, hogy ez az eladási adat február 28-ra vonatkozik.

Hirdetés

Mivel a Dying Light 2 2022. február 4-én jelent meg, így kimondhatjuk, hogy a játék kevesebb, mint egy hónap alatt hozott össze egy 5 milliós vásárlóbázist. Ez nagyon jó hír, pláne mivel a Techland hosszú évekig tervezi támogatni a folytatást.

A Dying Light 2 közel sem volt hibátlan a megjelenéskor: bőven akadtak technikai gondok és hiányosságok, de a játékélmény kárpótolt minket az esetenként felbukkanó bugokért. A Techland mostanra már rengeteget csiszolt a mókán, így alig várjuk, hogy megmutassák, mivel is készülnek bővíteni legközelebb az apokaliptikus homokozót.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)