Hirdetés

A Way Out - kétmillió példány kelt el belőle, jöhet a következő kihívás

|

A Hazelight Studio kooperatív börtönsztorija kiválóan teljesített pénzügyileg, a fejlesztők pedig már dolgoznak is a következő játékukon.

Hirdetés

A tavaly megjelent A Way Out minden bizonnyal az utóbbi idők egyik legérdekesebb és legegyedibb játéka, viszont el kell ismerni, hogy egyáltalán nem a tipikus AAA játékok tankönyveiből merít, így sosem volt garancia arra, hogy sikeresen meg tud majd szólítani egy szélesebb közönséget. Szerencsére a megjelenést követően hamar kiderült, hogy nincs miért aggódni, sőt, az első hónapban már el is érte a játék az egymillió eladott példányt.

Hirdetés

Most a srácok egy tweetben bejelentették, hogy újabb mérföldkövet sikerült elérni, ugyanis a játék eladási már meghaladták a kétmillió példányt is, ami kifejezetten szép eredmény.

A csapat természetesen nem ül a babérjain és a tweetben arra is kitérnek, hogy a következő játékuktól teljesen el fogunk ájulni, mi pedig természetesen alig várjuk, hogy megnézhessük miről is van szó. Talán az idei gamescomon végre lehull a lepel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)