Hirdetés

Folyamatosan csökken a Hearthstone játékosok száma

|

Egy elemzőcég felmérése alapján a megjelenés óta egyre alacsonyabb számokat produkál a játék iOS és Android verziója, februárra pedig óriásit estek a bevételek.

Hirdetés

A Blizzard igyekszik új tartalmakkal fenntartani a Hearthstone játékosok érdeklődését, ám úgy tűnik, hogy ez nem elég. A kártyajáték mobilos változataival egyre kevesebben játszanak, de PC-n is csökkent a játékosbázis mérete.

A Superdata piaci elemzéséből kiderült, hogy idén februárban nagyon gyengén teljesített iOS és Android platformokon a Blizzard kártyajátéka, a bevétel eddig még nem volt soha ilyen alacsony a megjelenés óta.

Az elemzők szerint az állhat a dolog hátterében, hogy a rajongóknak nem tetszenek az elmúlt hónapokban bekerült játékmenetbeli változtatások, ezért inkább nem is játszanak. Valószínűleg a kártyacsomagok drágulása is legalább ennyit nyom a latba.

Szerintetek is gondok vannak a Hearthstone háza táján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)