Hirdetés

Búcsút int egymásnak a Ubisoft és a Limbic, nem frissül többé a Heroes VII

|

Négy év után megszűnik az együttműködés a francia kiadó és a Might & Magic játékok fejlesztője között.

Hirdetés

Bár már 2002 óta működik, összesen 3 nagyobb játék fűződik a Limbic Entertainment nevéhez. A német csapat készítette a Might & Magic X: Legacyt, a Might & Magic Heroes VI DLC-it és javításait és a tavaly megjelent Might & Magic Heroes VII-et is. Korábban szupermarketek turkálóiból 990 forintért kihalászható címeket gyártottak, mint a nem túl széles körben ismert Mein Pferdehof 2, a Gefeuert! (ezzel még én is játszottam, de már nem emlékszem, mi volt az angol neve), és az Ufer Helden. Böngészős játékokkal is próbálkoztak.

Miután próbálkozásaik nem sültek el nagyon jól, nem meglepő, hogy a Ubisoft felbontotta velük az együttműködést. Ez jelenleg annyit jelent, hogy a Heroes VII nem kap új frissítést, de a fórumok azért megmaradnak. A kiadó sok szerencsét kívánt mindenkinek, aki részt vett a fejlesztésben. 

A jövőben valaki máson lesz a sor, hogy visszaállítsa a Heroes sorozat jó hírnevét. Sokan elbuktak már, de nem reménytelen az ügy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)