Hirdetés

Három stúdióra osztották szét a Paladins és a Smite fejlesztőit

|

A Paladins, a Smite és a Realm Royale játékokról is külön csapat gondoskodik majd.

Hirdetés

Általában arról írunk, ha egy stúdió bezárja a kapuit vagy esetleg felvásárolják, viszont a Hi-Rez Studios egy ennél sokkal szokatlanabb módon alakul át: három másik stúdió születik belőle.

Hirdetés

A három új cég a Titan Forge Games, az Evil Mojo Games és a Heroic Leap Games, amelyeket egy vezérigazgató, a Smite és a Paladins egykori executive producere, Chris Larson felügyel majd. Mindegyik stúdió a vállalat egy kiemelt projektjéért felel: a Titan Forge Games gondoskodik a Smite című MOBA jövőjéről, az Evil Mojo Games vette át az Overwatch-szerű shooter, a Paladins munkálatait, míg a Heroic Leap Games a korábban Paladins: Battlegrounds névre keresztelt Realm Royale című battle royale spin-offot fejleszti ezentúl. 

Larson szerint ez a lépés lehetővé teszi számukra, hogy a csapatok kihasználják a bennük rejlő maximális potenciált, még jobban koncentrálhassanak az egyes játékosközösségek kiszolgálására és tovább bővíthessék a már évek óta frissítés alatt álló játékaikat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)