Hirdetés

Hideo Kojima cége cáfolta a Silent Hills P.T.-vel kapcsolatos legutóbbi pletykákat

|

Egy portál szerint a fejlesztő a Metal Gear Solid V költségvetéséből csippentett le, hogy elkészítse a P.T.-t, de a Kojima Productions szerint ennek nem sok köze van a valósághoz.

Hirdetés

A pár évvel ezelőtt kirobbant Kojima-Konami balhénak a mai napig hallhatók a visszhangjai, pláne azért, mert az összezördülés egy befejezetlen Metal Gear Solid V-öt és egy teljesen eltörölt Silent Hill játékot eredményezett. Egy francia portál szerint a legendás fejlesztő már az MGS V fejlesztése alatt is a horror franchise-zal szemezgetett, melynek anyagi vonzatai is voltak, de a stúdió ezt tagadja. 

Hirdetés

A Gameblog.fr azt állította, hogy Kojima a Silent Hills P.T.-re már kifejezetten korán ráállított egy kis fejlesztőcsapatot, akik a Konami tudta és beleegyezése nélkül működtek. Ami súlyosabb vád, hogy eszerint a fejlesztés költségeit az MGS V büdzséjéből finanszírozták, sőt a Sony támogatásával egy fedőcéget is létre akartak hozni, hogy a P.T. megjelenhessen a platformon. 

A cikket csak tegnap publikálták, de a Kojima Productions már most jelentkezett a Twitteren, és elmondták, hogy alapvetően nem szokásuk pletykákra és feltételezésekre reagálni, de ebben az esetben kategorikusan tagadják, hogy bármi igazságtartalma lenne a fent felsorolt híreszteléseknek:

A múltban már azt is cáfolták, hogy Hideo Kojima a Sony megbízásából újabb Silent Hill játékon dolgozna; viszont a pletyka, miszerint a Sony együttműködik a Konamival az ikonikus horror széria egy újabb felvonása kapcsán még nem kapott reakciót, így reménykedhetünk tovább valamiben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)