Hirdetés

Hitman - független fejlesztőként megy tovább az IO Interactive

|

Eldőlt végre a Hitman fejlesztőcsapatának sorsa, és úgy tűnik, a lehetséges változatok közül a legjobbat sikerült kihozni.

Hirdetés

Még május közepén jelentette be váratlanul a Square Enix, hogy megválna az IO Interactive-tól, és így mind a csapat, mind a Hitman sorozat veszélybe került. 

Nem tudjuk, végül volt-e potenciális vásárló, de az egész ügy vége az lett, hogy az IO kivásárolta magát, és vitte a Hitman franchise jogait is. A közleményben a csapat vezetője, Hakan Abrak nagyon lelkesen kommentálta a dolgot, elmondta, nagyon izgatottak a most megnyílt lehetőségek miatt, és keresik a partnereket, együttműködéseket. Ebben egy kicsit benne van a veszély, hogy az egyik platformüzemeltető ajánlatot tesz, amit az IO elfogad, de ennyi év után már csak nem teszik a sorozatot PS- vagy Xbox-exkluzívvá. 

A Hitman jövőjével kapcsolatban egyébként a jövő hét folyamán árulnak el részleteket. Remélhetőleg bejelentik a második évadot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)