Hirdetés

Megmenekül a Hitman, érkezhet a második évad

|

A Square Enix ugyan tényleg továbbadna az IO Interactive-on, a jelek szerint a Hitman jogai a stúdiónál maradhatnak, így sokkal biztosabb a játék jövője.

Hirdetés

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy a Square Enix úgy döntött, nem akarnak többet foglalkozni az IO Interactive égisze alatt készülő Hitman szériával és mindenestől túladnának a csapaton, ha pedig esetleg nem lenne érdeklődő, lehúznák a rolót.

Sokan kezdtek el pánikolni, de a német kollégák értesülése szerint koránt sem akkora a baj, mint gondoltuk. A GameStar.de belső forrásokra hivatkozva azt írja, hogy az IO megtarthatja a Hitman jogait, és most új befektetőt keresnek. Az epizodikus játék második évada már félig kész, hamarosan meg is jelenhet.

Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy kiadó a játék jogait a fejlesztőcsapatra hagyja, főleg akkor, ha egy belsős csapatról van szó, de a Square valószínűleg abban bízik, hogy így többet kínálnak majd a stúdióért. Hivatalos bejelentés a jövő héten várható, addig kezeljük az egészet pletykaként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)