Hirdetés

Hitman - már több mint hétmillió bérgyilkos játszik

|

Ugyan nemrég még sokan a stúdió halálát vizionálták, úgy tűnik, az IO Interactive-nak nincs oka a panaszra és a Hitman továbbra is kiválóan teljesít.

Hirdetés

Nyáron nem kicsit ijesztett a Hitman rajongóira a Square Enix és az IO Interactive, mikor megszüntették a sorozatot nagyon is érintő együttműködésüket. A dán stúdió feje nemrég egy interjúban mesélt róla a GamesIndustry.biz-nek, hogyan mennek a dolgaik a különválás óta és úgy tűnik, egyáltalán nem jártak rosszul.

Hirdetés

Hakan Abrak elmondta például, hogy a stúdió fennállását egyáltalán nem kell féltenünk, hiszen számos befektető és kiadó jelezte feléjük, hogy szívesen dolgoznának velük. Emellett kitért arra is, hogy ugyan döcögősen indult az epizodikus Hitman, érzésük szerint az első évad végére sikerült tökéletesíteni a formulát, így a játékosok is megbarátkoztak a folyamatos frissítéseket biztosító modellel. A nemrég kiadott GOTY kiadásuk is sikeres lett, ami a játékosszámra is jó hatással volt, az év elején két milliót számláló táborban mára hétmillióan vannak.

"Ez a szám pedig napról napra nő. Ráadásul nem is inaktív játékosokról van szó, hanem visszatérőkről"

- mondta az IO ügyvezető igazgatója.

Azt ugyan nem fejtették ki, pontosan kiket is számoltak bele a hétmillió játékosba, mindenesetre egy elég szép számról van szó, így talán nem kell aggódnunk a Hitman jövője miatt.

Szerintetek is jó úton járnak a sorozat kezelésével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)