Hirdetés

Hivatalos: a Bluepoint Games már a PlayStation Studios része

|

A remake-ekben utazó stúdió mostantól kizárólag a Sonynak gyárt.

Hirdetés

Sorra jelenti be a PlayStation Studios új tagjait a Sony, de ahogy arról a fejesek is beszéltek, láthatóan csak olyan stúdiókat vásárol fel a vállalat, akikkel eddig is kiváló viszonyt ápoltak. Korábban a Nixxes Software is a család részévé vált, amely PC-s portokat fog készíteni (most épp az Uncharted 4 és a The Lost Legacy átültetésével foglalkoznak), illetve a Housemarque is, amely legutóbb a Returnallel mutatta meg, mire képes a PlayStation 5.

Hirdetés

Korábban már kiszivárgott, most viszont hivatalossá vált, hogy a Bluepoint Gamest is felvásárolták. Nekik köszönhetjük a Demon's Souls PlayStation 5-ös és a Shadow of the Colossus PS4-es remakejét, valamint az Uncharted: The Nathan Drake Collectiont. 

A hivatalos nyilatkozatban csak annyi szerepel a jövővel kapcsolatban, hogy a PlayStation Studios részévé válással a csapat még jobb minőséget kínálhat, de az amerikai IGN-nek Marco Thrust, a Bluepoint elnöke már arról mesélt, hogy vadonatúj játékokon fognak dolgozni. Nem tudni, folytatják-e a remake-ek gyártását.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)