Hirdetés

Hivatalossá vált a The Surge fejlesztőinek felvásárlása, új játékon dolgoznak

|

Nem csak a THQ Nordic tud bevásárolni stúdiókból.

Hirdetés

A 2002-ben - akkor még TriggerLab néven - alakult Deck13 Interactive az évek során olyan játékokat készített, mint az Ankh, a Jack Keane, a Venetica, a Blood Knights vagy éppen a két The Surge, azonban az utóbbi kettőt leszámítva  ezek mindegyikét más vállalat adta ki. A The Surge és a The Surge 2 a Focus Home Interactive gondozásában jelentek meg, a két fél együttműködése pedig most még szorosabbá vált. 

Hirdetés

Pár napja egy üzleti jelentés már lebuktatta a dolgot, most pedig a Focus Home Interactive sajtóközleményben erősítette meg a jó hírt, miszerint a hosszú, sikeres partnerség folytatásaként felvásárolták a német stúdiót, a Deck13 Interactive-ot, beleértve a kiadói szolgáltatását is indie fejlesztők számára, ezáltal új, izgalmas lehetőségek nyíltak meg számukra.

A szokásos örömteli jövőbenézések mellett Jan Klose, a csapat egyik alapítója elmondta, hogy a Focus Home-mal közösen jelenleg is dolgoznak lenyűgözőnek ígérkező, még be nem jelentett új franchise-on és már alig várják, hogy megoszthassák a világgal az első részleteket. 

Ti mit látnátok szívesen legközelebb a The Surge játékok készítőitől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)