Hirdetés

Horizon Zero Dawn - ajándékokkal ünnepeljük az első szülinapot és a 7,6 milliós eladást

|

Egy év alatt több mint 7 és fél millió Horizon Zero Dawn talált gazdára.

Hirdetés

Nem véletlen volt mindenki elájulva a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetésétől és egyúttal egyik legjobb játékától. Immár egy teljes év telt el azóta, hogy megjelent a Horizon Zero Dawn, a fejlesztő Guerrilla Games pedig nem csak a friss eladási adatokat osztottam meg velünk, hanem pár aprósággal kedveskedett is a rajongóknak.

Hirdetés

A most közzétett információk alapján a játék átlépte a 7,6 milliós eladott példányt, ezzel pedig a legjobban fogyó új first-party franchise lett a PlayStation 4 történelmében. A fejlesztők szeretnének a játékosoknak is köszönetet mondani, ezért örömmel számoltak be arról, hogy a holnapi naptól elérhetővé válik egy ingyenes PS4-es avatar csomag, ami a játék központi karaktereit gyűjti össze. Emellett egy új, szintén teljesen ingyenes PS4-es témát is kapunk, ami a Horizon Zero Dawn fotómódjával készített legjobb rajongói képeket tartalmazza. 

Számos aspektusát imádjuk a játéknak, de a fejlesztők most a zenére tértek ki néhány szó erejéig, ugyanis nemrégiben a GMO Annual Game Music Awards legjobb fő zenei témáért járó elismerését zsebelte be a Horizon Zero Dawn. Ennek örömére most közzétettek egy kulisszák mögötti videót, amelyben Lucas van Tol, a játék zenei vezetője mesél kicsit a Horizon Zero Dawn muzsikájának megalkotásáról.

Ha mindez nem lenne elég, akkor még azt is elárulta a Guerrilla csapata, hogy a játék születésnapja alkalmából az "anniversary" kód bepötyögése után a PlayStation Gearen megvásárolható Modern Icons Aloy szoborra kapunk egy kis kedvezményt, sőt a PlayStation Store-ban maga a játék is akciósan lesz beszerezhető. A szoborhoz mondjuk nem árt egy külföldi pajti is, akinek leszállíthatják. Még mindezeken felül is számíthatunk majd jóságokra, ezekért a Guerrilla hivatalos  Facebook és Twitter oldalait lesz érdemes figyelni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)