Hirdetés

Horizon: Zero Dawn - olyan sikeres lesz, mint az Uncharted?

|

Noha a Horizon: Zero Dawn egy vadonatúj IP, egyes elemzők szerint legalább akkora siker lesz, mint amekkora az Uncharted és Metal Gear Solid játékok voltak.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik 2017 egyik legjobban várt címe, a Guerrilla Games legújabb reménysége, a PlayStation 4-exkluzív Horizon: Zero Dawn, amely az első vélemények alapján remek lett, így nem túl meglepő, hogy naponta minimum egy hír befut róla. 

Ezúttal az egyik kutatási és elemzési cég, a SuperData számolt be előrejelzéseiről a Horizon: Zero Dawn eladásait illetően. Kezdeti megfigyeléseik alapján szerintük a Guerrilla robotdínós homokozójából körülbelül 4-6 millió darab talál majd gazdára 2017 végéig, összesen 6-8 millió kópia kelhet el belőle. Ez a teljesítmény pedig olyan nagyágyúk szintjére emelhetik fel a Horizont, mint az Uncharted 4: A Thief's End és a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - nyilatkozta az MCVUK-nak a SuperData vezérigazgatója, Joost van Dreunen. 

Dreunen továbbá dicsérve a Sony időzítését erős stratégiai lépésnek nevezte a Horizon: Zero Dawn március elsejei startját, különösen figyelembe véve a Nintendo Switch erre a hónapra tervezett premierjét, hiszen ezzel a vállalat megerősíti a PlayStation 4 pozícióját. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)