Hirdetés

Horizon: Zero Dawn - még mindig nagyon szép számokat produkál

|

Nem csak a kritikusok, a vásárlók is imádják a Horizon: Zero Dawn világát, ami a Sony által frissen közzétett eladási adatokon is látszik.

Hirdetés

Ugyan már most vannak olyan játékok, amik nagyobb példányszámban fogytak a megjelenésük hetében, mint a Horizon: Zero Dawn, a platformexkluzív játékok között valószínűleg nem sok ilyen erős rajt várható idén. A Guerrilla Games új IP-jére olyannyira büszke is a Sony, hogy konkrét számokat is nyilvánosságra hozott.

A bolti példányokat és a digitális vásárlásokat összesítve arra jutott a konzolgyártó, hogy 2,6 millió játékos már a rajt utáni két hétben belevágott Aloy kalandjaiba, ami a sajtóközleményük szerint a holland stúdió legerősebb nyitánya volt, így valószínűleg túlszárnyalta az összes eddigi Killzone epizódot.

"Ezt a játékot tényleg rengeteg szeretettel fejlesztettük, úgyhogy nagyon jó érzés azt látni, hogy a játékosközönségben is olyan szenvedélyt és lelkesedést keltett, mint amit mi éreztünk a készítése közben, ez rendkívüli elégedettséggel tölt el"

- kommentálta a kiváló eladási adatokat a Horizon: Zero Dawnt jegyző stúdió igazgatója.

Hozzá hasonlóan lelkesen nyilatkoztak a Sony munkatársai is a játék sikereiről, a piaci elemzők szerint ráadásul hosszabb távon is sikeres lehet az új IP. A kezdeti adatok alapján azt várják, az idei végére összesen 4-6 millió példányban találhat gazdára az akció-szerepjáték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)