Hirdetés

Egy a Horizon Zero Dawnhoz hasonló játékot készítene a Microsoft

|

Egy állásajánlatban olyan játékhoz keresnek embert, ami a Sony idei sikerjátékára hajaz.

Hirdetés

A kiadó megpróbálta saját Unchartedévé tenni a Tomb Raidert, de a dolog nem jött be igazán. Remélhetőleg a Shadow of the Tomb Raider már egyszerre érkezik minden platformra.

A Microsoftnak nincs sok bejelentett AAA exkluzívja, de a háttérben állítólag készülget ez-az, amit később, leghamarabb jövőre vagy két év múlva fognak leleplezni. (Remélhetőleg nem túl későn.) A futó projektek egyike lehet a játék, melyhez egy Lead Environment Artistot keresnek, és ami  "hasonló, mint a Horizon Zero Dawn." Bővebb információt nem tudni róla, de a jelentkezők számíthatnak arra, hogy ez valami nagy. 

Semmiképp nem baj, ha egy Év játéka-várományos koncepcióját alapul véve próbálnak összehozni valamit, kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)