Hirdetés

A Prey és a Rune játékok alkotói lehúzták a rolót, de jött a segítség

|

Ha már a vikingek istenei nem segítik a Human Head Studiost, a Bethesda gyorsan gondoskodott róla, hogy folytathassák a munkát.

Hirdetés

1997-ben alapult meg a Human Head Studios, amely pályafutása során olyan játékokat készített, mint a Rune, a Prey, a Brink és a The Quiet Man, azonban legutóbbi projektjük, a Rune 2 befejezését követően le kellett húzniuk a rolót. Szerencsére a munkatársakat nem eresztették szélnek, ugyanis a Bethesda támogatásával megalapíthatták új stúdiójukat Roundhouse Studios néven, amelynek kreatív igazgatója, Chris Rhinehart számolt be a pozitív fejleményekről.

Hirdetés

Rhinehart szerint segítségért fordultak barátaikhoz a Bethesdánál, ők pedig meglátták bennük a kreativitást és a szenvedélyt és a Human Head összes alkalmazottjának munkát ajánlottak a Roundhouse-nál. A Wisconsin-székhelyű stúdió az információk alapján azonnal elkezdett dolgozni ismeretlen projekteken a Bethesda számára, de nyilvánvalóan még csak utalást sem tettek rá, hogy miken. 

A közelmúltban egyébként egy másik csapat is csatlakozott már a vállalathoz, akkor a mobiljátékokat készítő Alpha Dog Games került a Bethesda lobogója alá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)