Hirdetés

Igen, pont az a játék vetett véget az Elden Ring diadalmenetelének, amelyikre te is gondolsz

|

A Rockstar Games nagy visszatérője taszította le a trónról a FromSoftware fantasy kalandját, így megint a GTA V az első.

Hirdetés

Elég gyakran érkeznek videojátékos eladási számok az Egyesült Királyságra vonatkozóan, amelyek nem tükrözik törvényszerűen egy-egy játék sikerét globális viszonylatban is, hiszen a különböző piacokon eltérő eredmények születhetnek, mégis többnyire mégis jó fogódzkodóként szolgálnak.

A GSD közölt is néhány friss részletet a március 20-án zárult hétről, amely során bizony már nem az Elden Ring volt a digitálisan legjobban fogyó cím az Egyesült Királyságban. A dobogó tetejére ugyanis az a Grand Theft Auto V került, ami egyébként sem szokott rosszul teljesíteni, de ezúttal kétségtelenül az is hozzájárult a sikeréhez, hogy nemrég jelent meg felújított formában PlayStation 5-re és Xbox Series-konzolokra.

Hirdetés

Persze a FromSoftware játékát sem kell nagyon sajnálni, digitális fronton a második helyezést tudta elérni. A harmadik viszont a szintén átdolgozott, és az új generációs konzolokon külön is megvásárolható Grand Theft Auto Online lett, szóval a Rockstar alkotásai szépen bekerítették a Tarnished One kalandját.

A top 10-es listába egyébként nem csak újabb címek tudtak helyet szerezni maguknak. Íme:

1. Grand Theft Auto V
2. Elden Ring
3. Grand Theft Auto Online
4. WWE 2K22
5. WWE 2K22
6. Gran Turismo 7
7. F1 2021
8. Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin
9. Red Dead Redemtion 2
10. Persona 4 Arena Ultimax

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)