Hirdetés

Így állnak a játékeladások a The Last of Us Part II előtt

|

A Nintendo elképesztő módon dominál a brit játékeladási toplistán.

Hirdetés

Négy nap múlva megjelenik a The Last of Us Part II, és már most borítékolható, hogy átveszi majd a vezetést a brit játékeladási toplistán, addig azonban főleg a tavalyi és korábbi évek sikerjátékai töltik meg a top 10-et. A Call of Duty: Modern Warfare is kaphat egy újabb lökést az ingyenes hétvége után.

Hirdetés

A 10 legkelendőbb játék közül 6 csak Nintendo Switchen játszható, és mindössze egy olyan van, ami idén vált elérhetővé: az egy hete debütált 51 Worldwide Games. Persze a lista továbbra is csak a dobozos eladásokat összegzi, de nem volt zsúfolt az elmúlt időszak, az idei sikerjátékok meg már látszólag kifutottak. Így alakult végül az első 10 hely:

  1. Mario Kart 8: Deluxe
  2. Ring Fit Adventure
  3. FIFA 20
  4. Grand Theft Auto V
  5. Animal Crossing: New Horizons
  6. Call of Duty: Modern Warfare
  7. Minecraft (Switch)
  8. Forza Horizon 4
  9. 51 Worldwide Games
  10. Luigi's Mansion 3

Ha még nem tudjátok, kell-e nektek a The Last of Us Part II, olvassátok el tesztünket a linken!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)