Hirdetés

Így indulnak majd a PlayStation saját játékai a PS5-ön

|

A továbbiakban PlayStation Studios néven fogja össze saját csapatait a Sony, új animáció is készült, amit a játékok elején láthatunk majd.

Hirdetés

Egyelőre nem tudjuk, hogyan fog majd kinézni a PlayStation 5, ahogy azt sem, mely játékokkal játszhatunk, milyen nagy folytatásokra számíthatunk a megjelenéskor, de néha azért életjelet ad magáról a Sony Interactive Entertainment. Most például bejelentették, hogy létrejött a PlayStation Studios márkanév, de ez nem csak annyiban nyilvánul meg, hogy megváltoztatták a Worldwide Studios elnevezést, sőt: azon exkluzív játékoknál is fogják majd használni, amiket a Sony megrendelésére külsős csapat készített.

Hirdetés

A PlayStation 5 megjelenését követően minden saját kiadású játék dobozán ott lesz a PlayStation Studios logója, hogy a fogyasztók azonnal láthassák, milyen minőségi élmény várja őket vásárlást követően. A trailerekben és sok más helyen láthatjuk még az emblémát és a kapcsolódó anyagokat.

A játékok ezzel az animációval fognak indulni, apró módosítások előfordulhatnak még:

Néhány PS4-es és PC-s játéknál is használni fogják majd, de a The Last of Us Part II, a Ghost of Tsushima és a Horizon: Zero Dawn PC-s változata esetében még nem.

Nekem őszintén szólva sokkal jobban tetszett, számomra hatásosabb volt az egyszerű, fekete háttér előtt fehér "Sony Interactive Entertainment presents" felirat, mint ez a Marvelre hajazó, grandiózusnak szánt animáció, de el tudom fogadni a változtatást, ha a játékok, amik ezt követően várnak, lenyűgözőek lesznek. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)