Hirdetés

Így indult meg a Netflix a gaming felé

|

Elindult a tesztidőszak, és bár nálunk még nem elérhető a szolgáltatás, érdemes figyelemmel követni az eseményeket.

Hirdetés

Jó ideje tudjuk, hogy a Netflixnek is vannak a gaminghez kapcsolódó tervei. Ennek egyrészt örülünk, hiszen minél több platform, annál több lehetőség, ugyanakkor ha tényleg beindítanak egy ilyen szolgáltatást, nem tudunk majd videojátékos Netflixként hivatkozni a Game Passra. De ez legyen a legnagyobb problémánk.

A cég júliusban konkretizálta először, hogy milyen játékokkal tervezi elindítani a szolgáltatást, a napokban pedig bele is vágtak. Első körben két Stranger Things játék vált elérhetővé az előfizetőknek: A Stranger Things: 1984, ami egy 16-bites beat-em-up, és a Stranger Things 3 retro RPG.

Hirdetés

Bár más platformokon korábban elérhetőek voltak, Androidon kizárólag a Netflix rendszerén kerül játszhatóak, és ott is csak a lengyel előfizetők számára, ezen a piacon kezdte el ugyanis tesztelni a szolgáltatást a cég.

A játékok csak lengyel IP címről érhetőek el, így mi sajnos kimaradunk a dologból. A másik furcsaság, hogy bár az egész szolgáltatás alapvetően a streaming köré épül, magukat a játékokat le kell tölteni. Ugyanakkor még nyilván nagyon korai szakaszban jár az egész projekt, sok minden változhat a hivatalos rajtig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)