Hirdetés

Ilyen lett volna az Arkane Half-Life játéka

|

2007 környékén a Dishonored fejlesztői is dolgoztak egy Half-Life-on, de ez végül nem járt eredménnyel.

Hirdetés

Azt már sosem láthatjuk, milyen lett volna a Half-Life 3 vagy a Half-Life: Episode 3 eredetileg, de a Half-Life: Alyx-szel a Valve kevés kockázattal tudta újraéleszteni a sorozatot, ami így új, hagyományos részekkel is bővülhet a közeljövőben, nem csak VR-os spin-offokkal és más, kísérleti projektekkel, mondjuk mobilon. 

Hirdetés

Az Arkane-nél 2007 környékén már a "Half-Life: Episode 4" kódnevű projekt készült, ami neve ellenére nem az Episode 3 folytatása lett volna. Korábban Marc Laidlaw azt nyilatkozta, nagy rajongói voltak a csapat munkásságának, ezért szerettek volna velük együtt dolgozni, közösen ötleteltek, de akkoriban nem volt megfelelő az idő arra, hogy ötleteikből kész játék legyen. A Noclip jövő héten mutatja be az Arkane-ről szóló dokumentumfilmjét, és most megosztott egy rövid videót az elkaszált Half-Life játékból. Az ajtót leszakító zombi elég para.

Remélhetőleg jövő hét kedden többet is megtudunk majd a fejlesztésről, és arról, hogy miért nem lett ebből semmi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)