Hirdetés

A Titanfall fejlesztői közül toborzott az Infinity Ward

|

Három egykori fejlesztőjét is visszacsábította a cég.

Hirdetés

A Call of Duty-sorozat hat részéért is felelős fejlesztőstúdió az elmúlt évben hét embert vett át a Titanfall fejlesztőcsapatából, a Respawnból, közülük pedig hárman már korábban is erősítették az Infinity Ward gárdáját.

Hirdetés

Egy Reddit-felhasználó hívta fel a rajongók figyelmét arra, hogy hét egykori Titanfall fejlesztő immáron az Activison tulajdonában lévő stúdiót tüntette fel aktuális munkahelyeként a LinkedInen. Az első delikvens, aki átigazolt az Infinity Wardhoz, Joel Emslie lehetett, aki 2017 februárjában hagyta ott korábbi pozícióját, hogy a művészi részlegért felelős stúdió igazgatójává váljon. Geoffrey Smith is a 2017-es évet tüntette fel új munkaviszonyának kezdetéül, szóval megeshet, hogy a többjátékos dizájnért felelős szakember Emslie-vel együtt váltott stúdiót.

Emslie és Smith korábban már dolgoztak az Infinity Ward égisze alatt, előbbi vezető karakterdizájnerként, utóbbi pedig a többjátékos pályák kialakításán. A harmadik visszatérő Mark Grigsby, aki egykor vezető animátorként dolgozott az Infinity Wardnál, 2017 júniusától viszont már az animációs részleg igazgatójaként ügyködik. 

Azt nem tudni biztosan, hogy van-e köze a távozásokhoz annak, hogy az Electronic Arts 2017 végén felvárásolta a Respawn stúdióját, mivel a LinkedIn profilok alapján a váltások már korábban megtörténtek. Az persze elképzelhető, hogy a stúdión belül jóval a felvásárlás előtt is a levegőben lógtak már a bizonytalan hírek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)