Hirdetés

Legalább két inXile játék még biztosan megjelenik PS4-re

|

Attól, hogy a Microsoft felvásárolta a stúdiót, a srácok tartani fogják korábbi ígéreteiket.

Hirdetés

Az egyébként nem kimondottan izgalmas X018 alatt tartott Inside Xbox előadás során jelentette be a Microsoft, hogy az inXile Entertainment és az Obisidian is a kötelékébe került, így ezek a csapatok a jövőben várhatóan csak PC-re és Xboxra fognak fejleszteni.

Hirdetés

Az Eurogamer interjút készített az inXile-t alapító Brian Fargóval, ebben kérdeztek rá arra, hogy mi a helyzet a The Bard's Tale 4 és a Wasteland 3 már bejelentett, de még ki nem adott PS4-es változataival. Abban biztos volt, hogy utóbbi elkészül és megjelenik, előbbi kapcsán pedig nem emlékezett pontosan, hogy mit ígértek, de azt mondta, hogy ha bejelentették PS4-re, akkor meg is fog jelenni a platformra. A Microsoft nem feszeng ezen, és állítólag semmi nem változott, a munka a korábbi ütemben folyik tovább.

A Wasteland 3 minden platformra 2019-ben jelenik meg, a The Bard's Tale 4 PC-re már elérhető, konzolokra pedig várhatóan jövőre jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)