Hirdetés

Új játékon dolgoznak a Hitman fejlesztői

|

Visszatér a Kane & Lynch? Esetleg a Freedom Fighters? Vagy valami teljesen új érkezik?

Hirdetés

Két Hitman után most valószínűleg mással foglalkozik majd a dán központú IO Interactive, és eddig mindig örültünk, ha megmutatták, hogy nem csak a kopasz bérgyilkos kalandjainak megalkotásához értenek.

Hirdetés

Egy ideje már utalgattak arra, hogy van még készülő projektjük, de most megerősítették, hogy egy PC-kre és konzolokra szánt játékon dolgoznak, amit a Warner Bros. fog kiadni. Ez valami nagy lesz, mivel mind a koppenhágai, mind a malmöi stúdió erre fókuszál, mindkettőbe keresnek új kollégákat. Ennél többet egyelőre nem osztottak meg velünk, de nem lennénk bánatosak, ha újraélesztenék a Kane & Lynch franchise-t, akár például egy reboottal (persze ehhez a jogok is kellenének, amelyek még a Square-nél vannak, de sokan lennénk vidámabbak egy ilyen gondolattól). Akármi formálódik, kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)