Hirdetés

Ismét csúcson a PlayerUnknown's Battlegrounds, a CS:GO-t is lehagyta

|

Újra a PUBG vezeti a Steam eladási listáját, de nem nehéz kitalálni, hogy miért.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds beindította a battle royale őrületet, de mint minden "első", úgy ő is a háttérbe szorult az új jövevények térnyerése után. Most visszatért a csúcsra, köszönhetően az éppen aktuális akciónak: aki még május 5. előtt csapna le a mókára annak csak a szokásos vételár felét kell leszurkolnia.

Ez annyira megtolta az eladásokat, hogy a battle royale még a Counter-Strike: Global Offensive legutóbbi kiegészítését is lenyomta.

Hirdetés

A Total War: Rome Remastered és a Resident Evil Village is felkerültek az eladási toplistára, ami főleg az utóbbival kapcsolatban érthető. Mindenki randizni szeretne már Lady Dimitrescuval és lányaival, és mivel a játék még ebben a hónapban megjelenik, így erre már nem is kell sokat várnunk.

A listán egyébként a NieR: Automata és a Nier: Replicant ver.1.22474487139 is előkelő helyeken szerepelnek a Valheim és az It Takes Two után. A Steam eladási eredményei szépen mutatják, hogy mennyi kiváló játékot kaptunk a közelmúltban, de az idei év csak most pörög majd be igazán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)