Hirdetés

Ismét első helyen az Animal Crossing: New Horizons, már nem dobogós a FIFA 20

|

Nem hozott komolyabb változásokat a legfrissebb brit játékeladási toplista, de úgy tűnik, csökkent a virtuális foci népszerűsége.

Hirdetés

Újfent elhozta nekünk saját toplistáját a GfK, amiből azt olvashatjuk le, hogy egy-egy időszakban mely dobozos játékokból fogyott a legtöbb az Egyesült Királyságban. Ezúttal a május 16-án véget ért hét adatait leshetjük meg.

Hirdetés

Sok pozíció esetén nem történt változás az eggyel korábbi listához képest, ugyanis például ismét az Animal Crossing: New Horizons lett az aranyérmes. A Grand Theft Auto V-nek szintén sikerült megőriznie a helyét, ami azt jelenti, hogy újból a második helyen csücsülhet a Rockstar üdvöskéje. A harmadik legnépszerűbb dobozos cím pedig a Call of Duty: Modern Warfare lett, aminek ezzel sikerült lelökni a dobogóról a FIFA 20-at.

Itt is van a top 10-es lista:

1. Animal Crossing: New Horizons
2. Grand Theft Auto V
3. Call of Duty: Modern Warfare
4. FIFA 20
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. Star Wars Jedi: Fallen Order
7. Luigi's Mansion 3
8. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
9. Red Dead Redemption 2
10. Just Dance 2020

Ti vásároltatok mostanában dobozos játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)