Hirdetés

Itt a megújult PlayStation Plus, ez a Sony válasza a Game Passre

|

Tényleg összevonja a Sony a PlayStation Plus és a PlayStation Now szolgáltatásait, a csomagok ára is kiderült.

Hirdetés

Az elmúlt napokban több forrás is arról számolt be, hogy a Sony ezen a héten jelenti be Spartacus kódnéven futó szolgáltatását, amelyben várhatóan egyesülnek a PlayStation Plus és a PlayStation Now előnyei. Az előfizetők pedig lépcsőzetesen növekvő árak, és azzal összhangban több tartalom, illetve lehetőség közül választhatnak.

A várakozásoknak megfelelően nem is húzta sokáig a Sony az időt, hanem bemutatta a megújult PlayStation Plust, amely valamikor júniusban indul el, és akár 700-nál is több játékhoz kínál hozzáférést.

Hirdetés

Ezek a PlayStation Plus csomagok

PlayStation Plus Essential

Ugyanazt kínálja, amit a jelenlegi PlayStation Plus (havonta letölthető játékok, exkluzív kedvezmények, felhőtárhely és online multiplayer)

Az ára is változatlan marad: havonta 8,99 euró / háromhavonta 24,99 euró/ évente 59,99 euró

PlayStation Plus Extra

Mindent tartalmaz, amit az Essential, továbbá hozzáférést egy akár 400 PS4-es és PS5-ös (letölthető!) játékból álló katalógushoz, amiben a PlayStation Studios címei mellett külsős partnerek alkotásait is megtaláljuk.

Ár: havonta 13,99 euró / háromhavonta 39,99 euró / évente 99,99 euró

PlayStation Plus Premium

Értelemszerűen minden beletartozik, amit az Essential és az Extra csomagok nyújtanak. Ezen felül akár tovább 340 játékot is elérhetünk, köztük PS1-es, PS2-es és PSP-s címeket, továbbá PS3-as játékokat, de utóbbiakat már a felhő révén. A streameléssel, mint opcióval értelemszerűen csak azokon a piacokon számolhatunk, ahol elérhető a PlayStation Now, ily módon PC-n, PS4-en és PS5-ön is nyúzhatjuk a klasszikusokat. Szintén az ajánlat részét képezik ideiglenesen elérhető demók, amelyeket kipróbálhatunk egyes játékok megvásárlása előtt.

Ár: havonta 16,99 euró / háromhavonta 49,99 euró / évente 119,99 euró

Fontos: Mivel a mi régiónkban nem érhető el a PlayStation Now, ezért nálunk a PlayStation Plus Deluxe lesz a legdrágább, ám PlayStation Plus Premiumnál valamivel olcsóbb csomagajánlat, amelybe időkorlátos demók, valamint letölthető PS1-es, PS2-es és PSP-s játékok is tartoznak.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az új PlayStation Plus indulásakor olyan kiváló játékokat találunk majd a katalógusban, mint a Death Stranding, a God of War, a Marvel's Spider-Man, a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, a Mortal Kombat 11 és a Returnal. a Sony ígérete szerint a kínálat rendszeresen frissülni fog. Ezzel párhuzamosan a Magyarországon még mindig nem elérhető PlayStation Now megszűnik önálló szolgáltatásként létezni, teljesen beépül a PlayStation Plusba. A felhőszolgáltatást pedig idővel más piacokra is kiterjesztik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)