Hirdetés

Kitüntetésben részesül Jade Raymond

|

Raymond a New York Game Awards rendezvényen kap majd díjat.

Hirdetés

A New York Game Critics szervezet hivatalosan bejelentette, hogy a január 22-én megrendezésre kerülő 8th Annual New York Game Awards keretein belül különleges díjjal jutalmazzák a korábban a Ubisoftnál, majd az EA-nél dolgozó Jade Raymond munkásságát: az Andrew Yoon Legend Award díjat kapja meg.

Hirdetés

A videojátékproducer és a Motive Studios egykori vezetője leginkább az első Assassin's Creed játék vezető producereként vált híressé, de dolgozott többek között a The Sims Online-on, a Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklisten és a Watch Dogson is. Raymond októberben hagyta el az EA-t és saját stúdióját, azóta nem nyilatkozott, hogy milyen újdonságon dolgozik.

Legutóbb a spanyolországi Bilbaoban megrendezésre került Fun & Serious Festivalon adott interjút, és csak annyit mondott, hogy a jelenlegi projektje egyelőre még szuper titkos.

A díjat, amelyet a New York Videogame Critics Circle ad át a videojátékok világában kiemelkedőt alkotó egyéneknek vagy szervezeteknek, korábban Todd Howard, Richard Garriott, Ralph Baer és a Rockstar Games kapta. A kitüntetést Andrew Yoon játékfejlesztőről nevezték el, aki tragikus hirtelenséggel hunyt el egy balesetben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)