Hirdetés

James Bond lenyomta a Halálos iramban 9 családját

|

A 007 Nincs idő meghalni bevételei átléptek egy fontos mérföldkövet.

Hirdetés

Igencsak rögös utat járt be a 007 Nincs idő meghalni, vagyis a No Time To Die című James Bond-film, mire végül idén ősszel megjelent a mozikban. Nem produkált rossz rajtot, habár a tengerentúlon lehetett volna acélosabb is.

A The Wrap beszámolója szerint azonban végül eléggé előretört pénzügyi téren a film, méghozzá annyira, hogy sikerült maga mögé utasítania az idei év egy másik nagy blockbusterét.

Hirdetés

Most már ugyanis Daniel Craig utolsó Bond-kalandja az idei év legjobban tejelő hollywoodi alkotása, mivel sikerült átlépnie a 721 millió dolláros határt, és ezzel megelőzte a korábbi csúcstartó Halálos iramban 9-et. A Nincs idő meghalni elérte a 733 milliós bevételt, de mivel a nézők még mindig találkozhatnak a filmmel a mozikban, az év végéig még feljebb kúszhat ez a szám.

Arra viszont jelen állás szerint kicsi az esély, hogy a film megelőzze az eddigi legtöbb bevételt hozó James Bond-filmet, ami nem más, mint a 2012-es Skyfall. Nektek hogy tetszett Craig utolsó kalandja Bondként?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)